Sociale Verantwoordelijkheid


De Herbalife Family Foundation: iets terug doen

De in 1994 opgerichte Herbalife Family Foundation (HFF) zet zich in om het leven van kinderen te verbeteren door organisaties te helpen gezonde voeding te leveren aan kinderen in achterstandswijken. HFF ondersteunt ook vaak hulpverlening als reactie op natuurrampen zoals de recente aardbeving in Nepal.

In 2005, introduceerde HFF met trots haar Casa Herbalife programma om gezonde en voedzame maaltijden te leveren door samen te werken met bestaande liefdadigheidsinstanties die kinderen aan gezonde maaltijden helpen. In datzelfde jaar werd het eerste Europese Casa Herbalife programma geopend in Hongarije. Casa Zuid Afrika opende in 2006 en in 2007 werd Casa Zambia geopend.

Tegenwoordig zijn er meer dan 70 programma’s opgestart op zes continenten.


Mark Hughes, Herbalife Founder, 1994
2006, Casa Herbalife South Africa
In 2006 geopend; Casa Herbalife Zuid Afrika: ‘Acres of Love’ is gesitueerd in Johannesburg

Hoe verschilt HFF van andere liefdadigheidsinstellingen?
 

Wanneer we een organisatie uitnodigen om deel uit te maken van onze Herbalife familie, maken we een belofte om steun te bieden totdat er geen behoefte meer aan is.

Jaarlijks wordt er ongeveer 2.3 miljoen Dollar gedoneerd aan de meer dan 120 Casa programma’s wereldwijd. Hierdoor kunnen we gezonde voeding bieden aan meer dan 100.000 kinderen in 50 verschillende landen.Samen veranderen we het leven van kinderen op het gebied van voeding en beweging.

Onafhankelijke Herbalife Members, medewerkers en vrienden ondersteunen HFF en om dit fantastische werk te kunnen blijven doen zamelen we meer geld in op lokaal en regionaal niveau.

Kom meer te weten over HFF en de Casa Herbalife programma’s in uw omgeving en overweeg eens een donatie.


HFF in Actie


Nederland  

Casa Herbalife NL

Casa Herbalife Nederland is verbonden aan de Nationale Schoolzwemkampioenschappen.

Middels deze Schoolzwemkampioenschappen informeren en motiveren de KNZB en Casa Herbalife de jeugd van Nederland over en voor goede voeding en voldoende beweging. Kennis waar ze hun leven lang profijt van zullen hebben.

Dit is een jaarlijks terugkerende competitie voor kinderen die niet bij een vereniging aangesloten zijn. De competitie is secundair, de primaire doelstelling is kinderen het belang van bewegen laten inzien.

Tijdens de halve finales en de finale bereiden en serveren Herbalife Members gezonde snacks van groente en fruit voor de kinderen. Geen zakje chips of snoep, maar vers bereide verantwoorde koude snacks, die passen bij een sportevenement.

Casa Herbalife Nederland steunt de Schoolzwemkampioenschappen, om het verhoogde percentage obesitas onder de Nederlandse kinderen te helpen terugdringen. Hiermee willen we bijdragen aan de gezondheid van de Nederlandse jeugd.


Herballife erkent de ethische code van de vereniging directe verkoop en is lid van de:
  • Vereniging Directe Verkoop Nederland Logo
  • FSE
  • IADSA
  • SELDIA
  • WFDSA


nl-NL | 25-2-2017 7:46:02 | NAMP2HLASPX02