Jouw carrière

‘De kennis en vaardigheden die de medewerkers van Herbalife hebben zijn belangrijk voor het succes van het bedrijf. Investeren in de continue ontwikkeling van onze medewerkers is iets wat wij belangrijk vinden. Leren is een dagelijkse gebeurtenis en er zijn mogelijkheden om je heen om je kennis uit te breiden. Het stopt niet wanneer je een promotie krijgt, diploma behaalt, of een speciaal project leidt. Er zijn mogelijkheden om nieuwe vaardigheden te leren op elk niveau. De wereld gaat constant vooruit en leren is de sleutel tot onze groei en ontwikkeling als een individu.'

Michael O. Johnson (Chairman and Chief Executive Officer)


Wij vinden het ontwikkelen van medewerkers in onze organisatie van groot belang. Zoals onze CEO Michael O. Johnson aangeeft zorgen goed getrainde en ontwikkelde medewerkers voor een beter bedrijfsresultaat. Herbalife wil medewerkers in staat stellen zich persoonlijk te ontwikkelen en eventueel kansen voor zichzelf te creëren om door te groeien binnen het bedrijf.

Investeren in de ontwikkeling van onze medewerkers begint al tijdens het eerste jaar bij Herbalife. Nieuwe medewerkers maken uitgebreid kennis met de organisatie, hun collega’s en worden intensief begeleid in hun nieuwe functie. Gedurende het eerste jaar worden ook Herbalife specifieke trainingen gegeven en wordt ervoor gezorgd dat alle medewerkers zich volledig thuis voelen binnen de organisatie.


Verder stimuleren en faciliteren wij individuele ontwikkeling. Binnen het faciliteren van de individuele ontwikkeling zijn er vijf verschillende trajecten samengesteld die met hulp van onze Training & Ontwikkelingsdeskundige kunnen worden gestart, waarbij eigen initiatief van de medewerker een belangrijke rol speelt. Daarnaast verwachten wij ook dat je in jezelf investeert. Door goed te presteren, door te leren van feedback op je prestaties, door samen te werken, door coaching, door in projecten deel te nemen, door opleidingen te volgen en door van functie te veranderen. Op deze wijze wordt iedereen uitgedaagd om zich  te blijven ontwikkelen.

Herballife erkent de ethische code van de vereniging directe verkoop en is lid van de:
  • Vereniging Directe Verkoop Nederland Logo
  • FSE
  • IADSA
  • SELDIA
  • WFDSA


nl-NL | 25-10-2021 15:48:02 | Zus2phlsg000000